Παναθηναϊκός – Ψάχνει το πρώτο μεγάλo διπλό στην Εuroleague

Παναθηναϊκός – Ψάχνει το πρώτο μεγάλo διπλό στην Εuroleague

Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 21:30 αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μπασκόνια με στόχο το πρώτο του διπλό στην φετινή Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια και ψάχνει την δεύτερη του νίκη και την πρώτη εκτός έδρας στην φετινή euroleague.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία νίκη με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ με 91-87 και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την διαβολοβδομάδα που έχει μπροστά του καθώς την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης πάλι εκτός έδρας.

Ο προπονητής του τριφυλλιού Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες για το δύσκολο αυτό παιχνίδι με τους Βάσκους.

Αλλά από την άλλη πλευρά η Μπασκόνια προέρχεται από δύο ήττες στην Εuroleague από τον Ολυμπιακό και από το Μιλάνο και ψάχνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ Άλεκ Πίτερς, αλλά και τον Εσθονό Σάντερ Ραϊέστε οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουν κάνει ακόμα ντεμπούτο στη Εuroleague.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ