Εφές – Με απουσίες κόντρα στην Βιλερμπάν

Εφές – Με απουσίες κόντρα στην Βιλερμπάν

Η Αναντολού Εφές έχει δύσκολη αποστολή στην Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στα πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Ο Εργκίν Αταμάν με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» με αντίπαλο την Βιλερμπάν στη Γαλλία, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του λόγω και των πολλών τραυματισμών. Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές καλείται να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες των Σιμόν, Άντερσον και Λάρκιν, οι οποίες, όπως δήλωσε, θα τον αναγκάσουν να μικρύνει το rotation στο αποψινό ματς.

«Δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδό μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Σίμον, η απουσία του Άντερσον και το πρόβλημα του Λάρκιν στο γόνατο θα κάνουν πιο μικρό το rotation. Πρέπει να προσέξουμε πολύ», ανέφερε ο 55χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει άσχημα την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα μετρώντας ισάριθμες ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με την τελευταία να έρχεται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (96-100) στην Κωνσταντινούπολη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ