Παναθηναϊκός – Επιστολή στην κυβέρνηση για επανεξέταση του ορίου χωρητικότητας στα γήπεδα

Παναθηναϊκός – Επιστολή στην κυβέρνηση για επανεξέταση του ορίου χωρητικότητας στα γήπεδα

Ο Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή με αποδέκτες τους Πλεύρη Αυγενάκη και Μαυρωτά, ζητώντας να επανεξεταστούν τα μέτρα σχετικά με την χωρητικότητα των γηπέδων.

Τα κλειστά γυμναστήρια έχουν μικρότερο ανώτατο όριο φιλάθλων υπό τις συνθήκες κορωνοϊού, συγκριτικά με τα γήπεδσ ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον περιορισμό των οπαδών.

Το «Τριφύλλι» απέστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τους Πλεύρη Αυγενάκη και Μαυρωτά σχετικά με το θέμα, ζητώντας επανεξέταση του ισχύοντος πλαισίου.

Στην επιστολή αναφέρεται πρόταση να ισχύσει από εδώ και πέρα στα κλειστά γήπεδα, ό,τι ακριβώς και σε άλλους κλάδους, όπως η εστίαση και οι κινηματογράφοι, με την πλήρη απελευθέρωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων χωρητικότητας των εγκαταστάσεων.

Έτσι κι αλλιώς ήδη προβλέπεται η παρουσία εμβολιασμένων, αλλά και όσον έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει στο πσρελθόν κι έχουν αντισώματα, με τις προκαθορισμένες διαδικασίες, οπότε ο Παναθηναϊκός ζητά αλλαγή της ΚΥΑ και εναρμόνισή της με τα όσα ισχύουν σε άλλους τομείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ