Ο κόσμος ψήφισε… δαγκωτό Ολυμπιακό

Ο κόσμος ψήφισε… δαγκωτό Ολυμπιακό

To10.gr διενέργησε poll για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και οι αναγνώστες του ψήφισαν... δαγκωτό Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν, με τους δυο «αιώνιους» να έχουν τέσσερα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν έχοντας 2/2 στο ΣΕΦ (Μπασκόνια, Ρεάλ) και κοντράρονται αυτή την εβδομάδα και με την τρίτη ισπανική ομάδα της Euroleague, την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας. Εκτός από τους μπλαουγκράνα ο Ολυμπιακός θα παίξει και δυο μέρες μετά με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και θέλει ιδανικά να παραμείνει αήττητος και ταυτόχρονα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Φενέρ στο ΟΑΚΑ έχει μια νίκη και μια ήττα (αυτή από τη Μονακό. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του πλέον επικεντρώνονται στις επόμενες μάχες, με το Τριφύλλι να ταξιδεύει στην Ισπανία για να δώσει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης.

To10.gr πραγματοποίησε γκάλοπ για τις τέσσερις «μάχες» των «αιωνίων» αυτή την εβδομάδα σε Ισπανία και Ελλάδα και «πέταξε» την μπάλα στους αναγνώστες του. Ο κόσμος ψήφισε… δαγκωτό Ολυμπιακό στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague με ποσοστό 83%, ενώ το να πετύχει ο Παναθηναϊκός περισσότερες νίκες από τους ερυθρόλευκους συγκέντρωσε μόλις 16%. Από την άλλη το να πάρουν τα ίδια αποτελέσματα οι δυο «μεγάλοι» του ελληνικού μπάσκετ είχε ποσοστό μόλις 1%.

Δείτε τα αποτελέσματα του Poll:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ