Σχεδόν απίθανο να προλάβει Ολυμπιακό ο Σανλί

Σχεδόν απίθανο να προλάβει Ολυμπιακό ο Σανλί

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του ο Τούρκος σέντερ.

Με στόχο την διατήρηση του αήττητου στην Euroleague, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός κοντράρονται την Τετάρτη στο Παλάου Μπλαουγκρανα.

Μετά τις νίκες τους επί των Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τριτώσουν το καλό απέναντι στις ισπανικές ομάδες, όμως γνωρίζουν ότι η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας θα έχει υψηλότατο βαθμό δυσκολίας.

Οι μπλαουγκράνα του Σάρας παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή πληρότητα στο ρόστερ τους, όπως φαίνεται, όμως, ο Λιθουανός προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός σημαντικού παίκτη του. Ο λόγος για τον Σερτάκ Σανλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και μοιάζει απίθανο να προλάβει την μάχη με τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος σέντερ απουσίασε από τα ματς με την Μπάγερν για την Euroleague και την Μπέτις για το ισπανικό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα χάσει και το ματς της Τετάρτης απέναντι στους Πειραιώτες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Πιερ Οριόλα, θα κληθεί να πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις στην θέση «5». Γνωστή εδώ και καιρό, φυσικά, είναι και η απουσία του Αλεξ Αμπρινες, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το πρώτο μισό της σεζόν, μετά από την επέμβαση στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ