To10.gr με τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (vids)

To10.gr με τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (vids)

To10.gr βρίσκεται στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» λίγες ώρες πριν το σπουδαίο ματς με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

O Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (22:00) με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στο ξεκίνημα της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν στη Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντιμετωπίζουν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το 3/3 και να δείξουν ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

To10.gr βρίσκεται στη Βαρκελώνη και πιο συγκεκριμένα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κάνουν πρωινή προπόνηση, λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με την περσινή φιναλίστ της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον αποψινό αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μετά το σημερινό ματς, επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου την Παρασκευή θα κοντραριστεί στο ΣΕΦ με τη Ζαλγκίρις.

Δείτε βίντεο από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ