ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στη διοργάνωση κόντρα στην Μπασκόνια (75-50) και τη μεγάλη επικράτηση με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (74-68), ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία ακόμα μεγάλη πρόκληση. Αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη (Τετάρτη 13/10 στις 22:00). Η ισπανική ομάδα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας άνετα των Άλμπα (96-64) και Μπάγερν (80-72), ενώ διατηρεί και το απόλυτο 6Χ6 και στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μετά τις νίκες τους επί των Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τριτώσουν το καλό απέναντι στις ισπανικές ομάδες, όμως γνωρίζουν ότι η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας θα έχει υψηλότατο βαθμό δυσκολίας.

Οι μπλαουγκράνα του Σάρας παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή πληρότητα στο ρόστερ τους, όπως φαίνεται, όμως, ο Λιθουανός προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός σημαντικού παίκτη του. Ο λόγος για τον Σερτάκ Σανλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και μοιάζει απίθανο να προλάβει την μάχη με τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος σέντερ απουσίασε από τα ματς με την Μπάγερν για την Euroleague και την Μπέτις για το ισπανικό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα χάσει και το ματς της Τετάρτης απέναντι στους Πειραιώτες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Πιερ Οριόλα, θα κληθεί να πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις στην θέση «5». Γνωστή εδώ και καιρό, φυσικά, είναι και η απουσία του Αλεξ Αμπρινες, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το πρώτο μισό της σεζόν, μετά από την επέμβαση στο γόνατο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας «Από τους δυσκολότερους αγώνες της χρονιάς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις κατά την αναχώρηση των ερυθρολεύκων για τη Βαρκελώνη: «Είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν, όμως, πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι σημαντικά. Δε νομίζω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, ίσως ένας από τους δυσκολότερους που έχουμε να παίξουμε όλη τη χρονιά, με βάση τη δυναμική του αντιπάλου και το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας. Πιστεύουμε πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, να γινόμαστε καλύτεροι και αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις διαφορές της φετινής με τη περσινή Μπαρτσελόνα: «Είναι πιο έμπειροι στον άσσο. Ο Γιακουμπάιτις είναι νέος, υπάρχει ο Καλάθης και ο Λαπροβίτολα. Το παιχνίδι τους είναι πολύ στοχευμένο. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά στο ποστ, γιατί παίζουν πολύ με πλάτη στο καλάθι, με εκφραστές τους Χέιζ και Μίροτιτς, αλλά τον Ντέιβις. Είναι μια ομάδα που συνολικά αμύνεται πολύ καλά και σετάρει το παιχνίδι. Ο ορισμός του παιχνιδιού θα είναι πολύ σημαντικός, το κατά πόσο δηλαδή θα επιβάλλουμε εμείς να παίξουμε με ταχύτητα και αν μπορούμε να παίξουμε στο transition περισσότερο από ότι αυτοί.

Σε όλα αυτά τα δύσκολα και σημαντικά ματς, οι λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά υπολογίσιμες. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ μεγάλο ποσοστό πόντων ανά κατοχή. Εκτελούν καλά και σκοράρουν. Ο προπονητής είναι εκεί για μια ακόμη χρονιά και έχουν αφομοιώσει το σύστημά του. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε με σκληράδα, με επαφές. Γενικά πρέπει να είμαστε σκληροί και σωματικά και πνευματικά για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Γουόκαπ «Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν σκληρά και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

«Δεν έχει σημασία το πως ξεκινήσαμε. Σημασία έχει πάντα το επόμενο παιχνίδι. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό και τα σαράντα λεπτά μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα, με καλό προπονητή. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και θα παίξουν σκληρά. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά τη λίγκα και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο».

Για το αν το κλειδί θα είναι η άμυνα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Έχουμε πολλά ακόμη να δουλέψουμε και να δώσουμε στην άμυνα, όσο αφορά την σκληράδα και τη συνεργασία. Αυτά είναι στοιχεία που συνεχώς θα βελτιώνουμε. Θεωρώ πως μέχρι τώρα έχουμε απλά… ξύσει την επιφάνεια σε αυτό. Οι καλές ομάδες γίνονται καλύτερες με το πέρασμα του χρόνου και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Γιασικεβίτσιους «Εμπειρη και σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα:

«Έχουν επιστρέψει για τα καλά. Κράτησαν σημαντικούς παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και έχουν κάνει καλές προσθήκες. Είναι ένα ματς που θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να νικήσουμε, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χαρίσει κάτι. Επιτρέπουν στους αντιπάλους περίπου 60 πόντους. Έχουν αρκετούς παίκτες που παίζουν καλή περιφερειακή άμυνα, ενώ στη ρακέτα ο Χασάν Μάρτιν κάνει τα δικά του. Είναι πολύ έμπειρη ομάδα και πολύ σκληρή. Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θα πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία και στο πνευματικό κομμάτι. Με την ίδια φιλοσοφία και συνθήκες παίξαμε στο Μόναχο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου περιμένουμε χαμηλό σκορ και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ