Τζόρτζεβιτς – «Κάναμε υπέροχη εμφάνιση, όμως πρέπει να προχωρήσουμε»

Τζόρτζεβιτς – «Κάναμε υπέροχη εμφάνιση, όμως πρέπει να προχωρήσουμε»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, στην ευρεία νίκη επί της Ούνικς Καζάν με 80-41.

H Φενέρμπαχτσε ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ούνικς Καζάν διαλύοντας τους Ρώσους με το εμφατικό (80-41) για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν απολαυστικό παίζοντας μπάσκετ κυριαρχίας και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Ούνιξ, η οποία τελείωσε τον αγώνα έχοντας σκοράρει μονάχα 41 πόντους!

Σε δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος, όμως τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το συγκεκριμένο ματς και να προχωρήσει:

«Δεν μπορείς να πεις πολλά μετά από παιχνίδια σαν και αυτό. Αυτή ήταν μία υπέροχη αντίδραση απ΄όλη την ομάδα. Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και τόσο πειθαρχημένοι στην άμυνα… Κάναμε σχεδόν όλα όσα σχεδιάσαμε. Στα τελευταία δύο ματς παίξαμε 70 λεπτά πραγματικά καλού μπάσκετ και 10 λεπτά που έλειπαν στο ματς με την Άλμπα. Θα προσπαθήσω να βγάλω ακόμα πιο πολλά από την ομάδα μας, αλλά τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να προχωρήσουμε», σημείωσε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ