Ζντοβτς – «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να γίνει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη»

Ζντοβτς – «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να γίνει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την χρονιά και ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν όλα τα φόντα για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 83-68 της Ζαλγκίρις Κάουνας, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να βελτιώνει το ρεκόρ της σε 3-1 την Ευρωλίγκα.

Από την αρχή της χρονιάς, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένοι για σπουδαία πράγματα την φετινή σεζόν. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιούρι Ζντοβτς, με τον προπονητή της Ζαλγκιρίς να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να ξαναγίνει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς: Είμαι πολύ απογοητευμένος από το πώς χάσαμε τον αγώνα. Είχαμε καλή εικόνα στην αρχή αλλά στην συνέχεια κάναμε τα ακριβώς αντίθετα. Σταματήσαμε να παίζουμε επίθεση, δεν είχαμε πίεση πάνω στην μπάλα. Δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε επικοινωνία. Καταρρεύσαμε. Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη.

Για τον αν ο Ολυμπιακός είναι σύγχρονη εκδοχή της Λιμόζ: «Είχα κερδίσει πριν πολλά χρόνια την Euroleague με την Λιμόζ. Ο Ολυμπιακός χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει την ποιότητα, τα όπλα και την προοπτική να γίνει ξανά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ