Έκλεισε Ελάιτζα Μπράιαντ η Εφές

Έκλεισε Ελάιτζα Μπράιαντ η Εφές

Την απόκτηση του Ελάιτζα Μπράιαντ για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές.

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της Εφές (ρεκόρ 0-4) στην Euroleague φαίνεται πως έχει ταρακουνήσει τους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να διορθώσουν την κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι μέσω της μεταγραφικής ενίσχυσης, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να προχωρούν στην απόκτηση του Ελάιτζα Μπράιαντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στους Μπακς από τα τέλη της περασμένη περιόδου χωρίς όμως να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ενδεικτικό είναι ότι στα παρκέ του NBA ήταν μόλις για 82 λεπτά σε σύνολο 12 αγώνων(1 ματς κανονικής περιόδου και 11 playoffs). Ενώ στο τέλος της σεζόν αποφασίστηκε από τα «Ελάφια» να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του,  στις αρχές του μήνα ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 10 ημερών για την προετοιμασία. Εκεί αγωνιζόμενος σε τέσσερα φιλικά του Μιλγουόκι, ο Μπράιαντ σε 20 λεπτά κατά μέσο όρο μέτρησε 10,8 πόντους έχοντας μάλιστα εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα (58,3%).

Εντέλει, οι Μπακς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν προκειμένου να περιορίσουν το ρόστερ τους σε 15 παίκτες και δύο two-way συμβόλαια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν ο Μπράιαντ φόρεσε την φανέλα της Μακάμπι, έχοντας στην Euroleague κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 19:45 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ