Με Φερέλ για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός

Με Φερέλ για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το πρώτο του διπλό στην έδρα της Μακάμπι με τον Γιόγκι Φερέλ στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21.05)μ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Τόσο οι πράσινοι αλλά και η ομάδα του λαού είναι με την πλάτη στον τοίχο, με τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη να ψάχνουν το πρώτο διπλό τη φετινή σεζόν στη Euroleague.

Οι πράσινοι θα έχουν στο ρόστερ τους για πρώτη φορά τον Γιόγκι Φερέλ ο οποίος από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους πράσινους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και περιμένει να δει πολλά από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού τόσο στο σκοράρισμα, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Από την άλλη η Μακάμπι είναι σε μια μίνι κρίση μετά το κακό ξεκίνημα στη Euroleague και στο Ισραήλ κάνουν λόγο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη θέση του στην ομάδα. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Έλληνας τεχνικός θα κριθεί στα επόμενα 2-3 παιχνίδια και ανάλογα η διοίκηση της Μακάμπι θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ