Μήτογλου – «Ο Μεσίνα μου εξήγησε ακριβώς τον ρόλο που θα είχα»

Μήτογλου – «Ο Μεσίνα μου εξήγησε ακριβώς τον ρόλο που θα είχα»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την επιλογή του να πάει στην Αρμάνι Μιλάνο, αναφέρθηκε στο τι του είπε ο Έτορε Μεσίνα, ενώ τόνισε πως τον βοηθά πολύ να παίζει με τον Μέλι και τον Χάινς.

Συνέντευξη στο «Tuttosport» παραχώρησε ο Ντίνος Μήτογλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να επισημαίνει τι του είπε ο Έτορε Μεσίνα για να τον πείσει να υπογράψει με τους Ιταλούς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Ρικ Πιτίνο και τις διαφορές του με τον Μεσίνα, αλλά και στους πιο δύσκολους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει σε Κολέγιο και Euroleague.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

«Ο Μεσίνα μου εξήγησε για ποιον ρόλο με προόριζε στις θέσεις «τέσσερα» και «πέντε». Μου είπε ότι θα βρίσκομαι σε μια ομάδα με εμπειρία, με σπουδαίο χαρακτήρα, η οποία πιστεύει πολύ στην προοπτική μου θα δουλέψει μαζί μου ώστε να εξελιχθώ. Μαθαίνω, όλο αυτό με έχει ενθουσιάσει.

Πέρυσι όταν αντιμετώπισα την Αρμάνι με εντυπωσίασε. Δεν ξέρω πως ήταν το περιβάλλον, αλλά τώρα στην ομάδα υπάρχει χημεία, αρμονία και οι ρόλοι είναι απόλυτα ευδιάκριτοι.

Tο κοινό στοιχείο που ενώνει Πιτίνο και Μεσίνα είναι το πάθος για το παιχνίδι κι η γνώση. Είναι δύο δάσκαλοι, όχι απλά προπονητές. Πάντα βάζουν πάθος στην δουλειά τους. Από ‘κει και πέρα είναι διαφορετικοί. Ο Πιτίνο αρέσκεται στην ταχύτητα, στην πίεση. Έχει κολεγιακό πνεύμα. Ο Μεσίνα λαμβάνει υπόψη την κάθε λεπτομέρεια.

Στο κολέγιο ήταν πολλοί οι δύσκολοι παίκτες που αντιμετώπισα. Ο Μπεν Σίμονς, ο Τζάστιν Ουίνσλοου… Στη Euroleague τώρα, θα έλεγα Μίροτιτς, Σενγκέλια και Μέλι. Ο τελευταίος, ευτυχώς, είναι συμπαίκτης μου πλέον. Το να παίζω μαζί με τον Μέλι και τον Χάινς με βοηθάει πολύ, έχουν το… χάρισμα. Ξέρουν πάντοτε τι πρέπει να κάνουν και μας καθοδηγούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ