Βατούτιν : «Δυνατά ματς με Ολυμπιακό και Χίμκι»

Βατούτιν : «Δυνατά ματς με Ολυμπιακό και Χίμκι»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη φετινή Euroleague, για τα δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Χίμκι που ακολουθούν, αλλά και τη μεγάλη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν δεν επαναπαύεται παρά τη διαφορά που έχει η ομάδα του από τον δεύτερο Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Euroleague. Ο Ρώσος μεγιστάνας αναφέρθηκε στη μάχη με τον Ολυμπιακό στη Μόσχα, στο ματς με τη Χίμκι, αλλά και στα παιχνίδια με τη Φενέρ που έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκά κλάσικο.

«Δεν είναι στιγμή να αποθεώνουμε τους εαυτούς μας. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα και σημαντικά ματς. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε την πορεία και τα αποτελέσματά μας. Για την ώρα έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά ματς αυτή τη βδομάδα, με Ολυμπιακό και Χίμκι. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το σημαντικό είναι πως ήδη έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, πράγμα που ήταν ο πρώτος μας στόχος από την αρχή της περιόδου», ανέφερε.

Όσο για τη μεγάλη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε: «Δεν θα το έλεγα πως είναι το βασικό μας ντέρμπι. Η ΤΣΣΚΑ έχει πλούσια προϊστορία μεγάλων αγώνων στην Ευρωλίγκα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και πλέον με τη Φενέρ. Είναι λάθος να ξεχωρίζουμε έναν μόνο αντίπαλο», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ