Euroleague – Πήρε ταξί για να ντεμπουτάρει με τη Ρεάλ ο Εντιαγέ!

Euroleague – Πήρε ταξί για να ντεμπουτάρει με τη Ρεάλ ο Εντιαγέ!

Ο Έλι Εντιαγέ έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ενώ ήταν λίγες ώρες πριν εκτός αποστολής.

Με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Έλι Εντιαγέ, καθώς o 17χρονος σέντερ αναγκάστηκε να πάει με ταξί στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Πιο συγκεκριμένα, παραμονές του αγώνα με την τουρκική ομάδα, ο Πάμπλο Λάσο άφησε εκτός τον Έντι Ταβάρες, λόγω της γέννησης της γυναίκας του. Έτσι, αμέσως μετά, ο τεχνικός της Ρεάλ κάλεσε τον Ντιαγέ, τον μοναδικό διαθέσιμο παίκτη, ώστε να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του στους ψηλούς. Όμως, ο ίδιος βρισκόταν στην προπόνηση με τη Β’ ομάδα της Ρεάλ, με αποτέλεσμα να φύγει άρον άρον και να επιβιβαστεί σε ταξί, ώστε να πάει στο «Wizink Center» και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την ιστορία, ο νεαρός σέντερ, στο ντεμπούτο του στην Euroleague, κατέγραψε και τους 2 πρώτους πόντους του με την «Βασίλισσα», έχοντας επίσης από 1 ριμπάουντ και κλέψιμο σε 6:44 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ