Κουμπέλς – «Η διοργάνωση είναι πετυχημένη – Εμπιστευόμαστε τον Μπερτομέου»

Κουμπέλς – «Η διοργάνωση είναι πετυχημένη – Εμπιστευόμαστε τον Μπερτομέου»

Υπέρ του Τζόρντι Μπερτομέου τάχθηκε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Κουμπέλς.

Με πολύ καλά λόγια για τον Τζόρντι Μπερτομεόυ μίλησε ο υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Κουμπέλς, μετά τις αποκαλύψεις που θέλουν τον CEO της Euroleague να είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Ακόμα αναφέρθηκε και στην πρόοδο που έχει κάνει η διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στη συμπεριφορά που έχουν κάποιες ομάδες στη λίγκα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χοσέπ Κουμπέλς:

«Όλες οι αλλαγές μπορούν να γίνουν, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει τη Euroleague στο κεφάλι του. Είναι ο CEO αυτού του πετυχημένου format και τον εμπιστευόμαστε. Η Euroleague είναι μια πετυχημένη διοργάνωση. Μπορούν να βελτιωθούν κάποια πράγματα; Σίγουρα. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο; Σίγουρα. Όμως, πρέπει να προχωρήσουμε και το πνεύμα του να μείνει.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να πάνε σε ένα μοντέλο διοίκησης, στο οποίο δεν παίρναμε εμείς τις αποφάσεις για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό. Ανυπομονούμε για τη βελτίωση των στελεχών της Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ