Ολυμπιακός : Νοκ-άουτ ο Μάντζαρης με ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός : Νοκ-άουτ ο Μάντζαρης με ΤΣΣΚΑ

Χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Πρόβλημα και με Τολιόπουλο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έμεινε στην Αθήνα, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες 3-4 μέρες από εμπύρετη ίωση και γαστρεντερίτιδα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ την Παρασκευή.

Πέρα όμως από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή των ερυθρόλευκων για Ρωσία. Ο 21χρονος γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Μάντζαρη και Τολιόπουλο, στην Αθήνα έμεινε και ο Κώστας Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης που απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ