ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στη Euroleague και τις 3 νίκες σε 4 παιχνίδια, έχει μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ερυθρόλευκοι τεστάρουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που έχει το ίδιο ρεκόρ (3-1) και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Η πανίσχυρη στην έδρα της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για να κάνει ένα σπουδαίο βήμα για την είσοδο στην οκτάδα. Η ΤΣΣΚΑ, έχει σημαντικά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόρνικε Σενγκέλια, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάριους Γκριγκόνις. Σημαντικό είναι ότι θα κάνει ντεμπούτο ο πολύπειρος NBAer, Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει τα «κενά» στη θέση «5».

Ο Ολυμπιακός θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους από την πλευρά του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ψάχνει ένα μεγάλο διπλό. Οι γηπεδούχοι έχουν ως τώρα την 4η καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα με 82,3 πόντους μέσο όρο, ενώ οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους έχουν την πιο αποτελεσματική άμυνα στην Ευρωλίγκα, με 63,2 πόντους παθητικό.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 της Παρασκευής, στη Μόσχα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας «Να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Πριν την αναχώρηση της ομάδας ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε ότι για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη θα πρέπει να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. «Θα πρέπει να εκτελέσουμε καλά το πλάνο μας και να παίξουμε σκληρά», πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να εκτελέσουμε καλά το πλάνο μας και να παίξουμε σκληρά γιατί έτσι παίζει και η ΤΣΣΚΑ. Έχουν πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις, δημιουργικότητα και καλή εκτέλεση, παρά τις δύο απουσίες στην φροντ λάιν. Επίσης, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γκριγκόνις. Είναι μια ομάδα που έχει δύο τρεις ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση, οπότε θέλει πολύ καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε αν διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν οι απουσίες των δύο ψηλών της ομάδας του Στρατού προκαλούν εφησυχασμό στους «ερυθρολεύκους», ξεκαθάρισε: «Πως μπορούμε να εφησυχάσουμε; Να πούμε πως επειδή δεν παίζει ο Σενγκέλια και ο Μιλουτίνοφ θα κερδίσουμε οπωσδήποτε; Δεν είναι μπορεί να είναι έτσι ποτέ! Θεωρώ πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι πως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ οι ομάδες κερδίζουν και οι ομάδες χάνουν.

Η απουσία ενός ή δύο παικτών σε τόσο βαθιά και ποιοτικά ρόστερ που έχουν όλες οι ομάδες, δύσκολα φαίνονται και θα υπάρξει κενό. Άλλωστε η ΤΣΣΚΑ γίνεται πιο δύσκολος αντίπαλος με τον Βόιτμαν στο ‘5’ που μπορεί να σουτάρει από έξω. Δημιουργούνται έτσι διαφορετικές απαιτήσεις στο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε πως θα εφησυχάσουμε».

 

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη, είπε: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλά αυτά που κάνουμε καλά μέχρι τώρα ως ομάδα και αν είναι δυνατόν να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα. Χρειάζεται να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μάρτιν «Αυτοπεποίθηση, άμυνα και σκληράδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να βγούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να μην κάνουμε πολλά λάθη, γιατί είναι πραγματικά καλή ομάδα. Όπως είπα και πριν για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα γιατί είναι μια ομάδα με μέγεθος. Αν παίξουμε δυνατά, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μέχρι στιγμής η άμυνα έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματα στους «ερυθρόλευκους» και όπως παραδέχθηκε ο Χασάν Μάρτιν σε αυτή θα συνεχίσουν να… ποντάρουν. «Αμυντικά έχουμε πολύ καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή και αυτό είναι ένα καλό βήμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να ανεβάσουμε ρυθμό, ειδικά κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να μείνουμε συμπαγείς».

 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ