Λούντμπεργκ – «Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και κερδίσαμε το παιχνίδι»

Λούντμπεργκ – «Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και κερδίσαμε το παιχνίδι»

Ο Ίφε Λούντμπεργκ στάθηκε στην ψυχραιμία που επέδειξε στα κρίσιμα σημεία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία στο τέλος της χάρισε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ συνεισέφερε τα μέγιστα στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Ολυμπιακού με 88-82 για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Δανός γκαρντ τελείωσε με 16 πόντους (5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 27΄ συμμετοχής.

Μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, στην ψυχραιμία που επέδειξε η ομάδα του στα κρίσιμα σημεία, η οποία στο τέλος τη βοήθησε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούντμπεργκ:

«Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Ήμασταν πίσω με 10 και στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου βρεθήκαμε στο +10. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ συγκρατημένοι σε όλο το παιχνίδι. Οι καλές ομάδες θα κάνουν σερί όπως έκανε ο Ολυμπιακός στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο τέλος του τρίτου, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και τελικά να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ