Μπασκόνια – Μονακό 78-66 – «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Μπασκόνια

Μπασκόνια – Μονακό 78-66 – «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Μπασκόνια

Χάρη σε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, η Μπασκόνια επικράτησε με 88-66 της Μονακό και σημείωσε την τρίτη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Μετά από τις ήττες στις πρώτες δυο αγωνιστικές η Μπασκόνια φαίνεται να ανακάμπτει. Οι Βάσκοι επικράτησαν της Μονακό στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα με σημείωσαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στην Ευρωλίγκα και αναρρίχηθηκαν στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει 3-2 ρεκόρ, το ίδιο με τους Μονεγάσκους. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Μπασκόνια ο Φοντέκιο με 20 πόντους, ενώ από την Μόνακο ο συνήθης υπόπτος αν και άστοχος με 6/20 σουτ σημείωσε 18 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στο σκορ. Καμία δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, με την Μπασκόνια να έχει συνεχώς το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεφύγουν στο σκορ στις αρχές της δεύτερης περιόδου (28-21), ωστόσο η Μονακό βρήκε τις λύσεις στις δυο πλευρές του παρκέ, και πήγε στην ανάπαυλα στο -3 (38-35).

Οτι δεν κατάφερε νωρίτερα, η Μπασκόνια το σημείωσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι Βάσκοι από τα μέσα της περιόδου, πάτησαν το γκάζι, έφτασαν σε διψήφιο την διαφορά (50-40) και από εκεί και πέρα πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +14 (60-46).Η ομάδα του Ιβάνοβιτς από εκεί και πέρα, δεν κοίταξε ποτέ πίσω της στην τέταρτη περίοδο, φτάνοντας στο τελικό 78-66.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ