Η εξήγηση του Δημήτρη Ιτούδη για την ένταση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Η εξήγηση του Δημήτρη Ιτούδη για την ένταση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε τι συνέβη τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχθηκε την τεχνική ποινή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Ρωσία και ηττήθηκε με σκορ 88-82 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα ματς που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Ωστόσο στο 36΄του ματς έλαβε χώρα ένα γεγονός με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Δημήτρη Ιτούδη, τους διαιτητές και τη γραμματεία.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας Γουόκαπ χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Γουίλ Κλάιμπερν, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται έντονα προς τους διαιτητές. Στη… συζήτηση μπήκε και ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, με τον Μπαρτζώκα να είναι αρκετά εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για το τι συνέβη, με τον 51χρονο να αναφέρει πως δεν υπήρξε κάποια ανάμεσα σε εκείνον και τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων, απλώς ο Μπαρτζώκας διαμαρτυρόταν στη γραμματεία.

«Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία«, ήταν τα λόγια του προπονητή της ΤΣΣΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ