Τα νεότερα με Παπανικολάου και Μάρτιν ενόψει Άλμπα

Τα νεότερα με Παπανικολάου και Μάρτιν ενόψει Άλμπα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει τον Παπανικολάου, την ώρα που ο Μάρτιν είναι οριστικά εκτός.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άλμπα Βερολίνου στο πρώτο ματς της δεύτερης «διαβολοβδομάδας» της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν μια φύσει επιθετική ομάδα σε ένα ματς που ελοχεύει κινδύνους για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι σε αναμμένα κάρβουνα για το αποψινό παιχνίδι, καθώς περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ των Πειραιωτών τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα πρώτα δευτερόλεπτα στο γόνατο και προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας, όμως οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, με αποτέλεσμα να κάνει αγώνα δρόμου για το σημερινό ματς.

Ο «Παπ» είναι σε καλύτερη κατάσταση μέρα με τη μέρα και η συμμετοχή του στο ματς με την Άλμπα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί. Από την άλλη, ο Μπαρτζώκας δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχει μαζέψει υγρό στα γόνατα. Με τον Αμερικανό υπάρχει έντονος προβληματισμός, για αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για ψηλό.

Ο σκοπός είναι να αφαιρεθεί το υγρό από τα γόνατα του Μάρτιν και εν συνεχεία να προβεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του και κυρίως αν θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε προσθήκη ψηλού. Το σίγουρο είναι ότι ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δεδομένα από τη «διαβολοβδομάδα» και τα ματς με Άλμπα και Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ