Τρινκιέρι – «Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη είναι η Αρμάνι»

Τρινκιέρι – «Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη είναι η Αρμάνι»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε την Αρμάνι Μιλάνο λίγες ώρες (21:45) πριν την αντιμετωπίσει με την Μπάγερν για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι φίλαθλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι έτοιμοι να δουν να αναβιώνει η μεγάλη κόντρα των περσινών playoffs, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 6η αγωνιστική της Euroleague (21:45).

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ διαφορετικά τη φετινή σεζόν, με τους Ιταλούς να είναι μαζί με την Μπαρτσελόνα οι μοναδικές αήττητες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, ενώ οι Γερμανοί πέτυχαν μόλις στην προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα, λέγοντας στις δηλώσεις του πως η Αρμάνι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη: «Η Αρμάνι είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και σπουδαία εμπειρία. Αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Έφτασαν πέρσι μέχρι το Final Four και φέτος είναι σίγουρα υποψήφιοι για τον τίτλο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε πιο συνεπείς και να βελτιωθούμε, ακόμα και αν έρχτεαι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ