Επιτέλους νίκη για την Μονακό (70-62)

Επιτέλους νίκη για την Μονακό (70-62)

Η Μονακό επικράτησε με 70-62 του Ερυθρού Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Euroleague, και πήρε την τρίτη νίκη της στην φετινή διοργάνωση.

Η Μονακό πέτυχε ακόμη μια νίκη στην έδρα της στην φετινή Euroleague, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 70-62 για την 6η «στροφή» της Euroleague.

Στο (3-3) το ρεκόρ της Μονακό στο (2-4) ο Ερυθρός Αστέρας. Πρώτη νίκη για την Μονάκο μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντιαλό με 19 πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Ουόλτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέρβων με 18 πόντους.

Ο Αγώνας 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Η Μονακό επέβαλε τον ρυθμό της, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν της επέτρεπε να ξεφύγει στο σκορ με τους Σέρβους να φέρνουν το ματς στην ισοπαλία (10-10) 4.15′ πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Όμως εκεί η Μονακό έτρεξε ένα σερί 8-0 φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 18-10 παίρνοντας μια σημαντική διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +9(21-12).

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι με την Μονακό να διατηρεί ισχνό προβάδισμα με το ημίχρονο να κλείνει με buzzer beater του Λι για το +5(41-36).

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Ερυθρός πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα με το Ουόλτερς με 4 πόντους και μια ασίστ να βάζει μπροστά την ομάδα του με (41-45). Οι Γάλλοι όμως δεν πανικοβλήθηκαν από το προσπέρασμα του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Μαίκ Τζείμς να φέρνει το ματς ξανά από την ίδια αφετηρία για το (52-52) 2.19′ πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν αυτή που θα έκρινε τον νικητή εκεί οπού οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις. Ο Ντιαλό ήταν ψύχραιμος στην γραμμή των ελευθέρων βολών 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, για το (68-62) με το Τζείμς να προσθέτει ακόμη δύο για το τελικό (70-62).

Μονακό - Αστέρας

Μονακό - Αστέρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ