Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 83-77

Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 83-77

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 83-77, υποχρεώνοντας την ομάδα του Έτορε Μεσίνα στην πρώτη της φετινή ήττα στη διοργάνωση.

Την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση υπέστη η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε των Ιταλών με σκορ 83-77, παίρνοντας ένα τρομερά σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Κορυφαίος για το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι ήταν ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς που σημείωσε 20 πόντους, ενώ οι Νταρούν Χίλιαρντ και Κόρι Ουόλντεν είχαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν ο Νίκολο Μέλι με 16 πόντους, 14 είχε ο Λουίτζι Ντατόμε, ενώ ο Κώστας Μήτογλου πρόσθεσε άλλους 13.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο, με την Αρμάνι Μιλάνο να ξεκινά καλύτερα στην πρώτη περίοδο παίρνοντας μια μικρή διαφορά, ενώ στη συνέχεια η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να βρει τα πατήματά της, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει ισόπαλο σκορ (39-39).

Στη συνέχεια η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι με όπλο την άμυνά της στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκε τον τρόπο να ολοκληρώσει την ανατροπή και να καταφέρει να πάρει με τη σειρά της μια μικρή διαφορά, αναγκάζοντας το σύνολο του Έτορε Μεσίνα να κυνηγήσει στο τέλος.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ντέρμπι, με τους Βαυαρούς να έχουν τα ηνία και την ιταλική ομάδα να προσπαθεί να πλησιάσει, ωστόσο η Μπάγερν μπόρεσε να κρατήσει και εν τέλει να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, αναγκάζοντας παράλληλα την Αρμάνι στην πρώτη της φετινή ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ