Πρίφτης – «Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά»

Πρίφτης – «Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στη δυναμική που δίνει το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ με 95-69 για την 6η αγωνιστική της Euroleague και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του Τριφυλλιού, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στη δυναμική που δίνει το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

«Νιώθουμε διαφορετικά στο ΟΑΚΑ, μας δίνουν ώθηση και μας βοηθούν οι οπαδοί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε μια πειστική βραδιά, παίξαμε αρκετά καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είχαμε κάποια κενά, αλλά συνολικά κάναμε μια καλή εμφάνιση. Είμαστε χαρούμενοι. Θέλαμε και αξίζαμε αυτή την νίκη. Φυσικά, πρέπει αμέσως να ηρεμήσουμε και να μείνουμε σοβαροί. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή. Η Βιλερμπάν είναι καλή και δυνατή, θα είναι ένα άλλο ματς τότε. Βέβαια, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Νιώθουμε διαφορετικά στο ΟΑΚΑ, μας δίνουν ώθηση και μας βοηθούν οι οπαδοί μας».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι: «Είμαι ικανοποιημένος, είχαμε διάρκεια και καλύτερο μακρινό σουτ, τρέξαμε καλύτερα. Είναι πράγματα που πρέπει να διατηρήσουμε. Και πάλι είχαμε κενά, αλλά σίγουρα είμαστε πιο ικανοποιημένοι από άλλες φορές. Είμαστε σε μια διαδικασία που πρέπει να βελτιωνόμαστε. Τα παιδιά δουλεύουν και προσπαθούν, πιστεύω πως αυτό θα έρθει. Εμείς θέλουμε να πάνε κάποια πράγματα πιο γρήγορα. Αλλά, πηγαίνουν με τρόπο που πρέπει να πάνε για τα παιδιά».

Για την αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Προφανώς οι αριθμοί λένε ότι παίξαμε καλύτερη στην άμυνα. Πολλές φορές όταν δεν παίζεις καλά στην επίθεση, για να βρεις ψυχολογία, αυτό σε κάνει και στην άμυνα λιγότερο αποφασιστικό. Και τα δύο παίζουν ρόλο, όχι μόνο το αμυντικό κομμάτι. Σίγουρα, κρατήσαμε μια καλή ομάδα σε χαμηλό σκορ. Βέβαια, η Εφές δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και έχει σοβαρές απουσίες. Αλλά η εμφάνισή μας ήταν καλή, πρέπει να παίζουμε έτσι και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ