Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ  87-73

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-73

Κέρδισε κι εξακολουθεί να ελπίζει ακόμη και για τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, η ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Για ένα δεκάλεπτο κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τη Φενέρμπαχτσε η Μακάμπι στο ματς της Πόλης. Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με 87-73 των Ισραηλινών και εξακολουθεί να ελπίζει ακόμη και για τη 2η θέση στην κανονική περίοδο.

Στο 19-8 οι Τούρκοι, που είχαν κορυφαίους τους Λουίτζι Ντατόμε και Μάρκο Γκούντουριτς. Καλή παρουσία από τον Κώστα Σλούκα με 12 πόντους, 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 2 κλεδίματα και κανένα λάθος.

Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πραγματοποίησαν καλό πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν ακόμη και με 10-17. Η αντίδραση της Φενέρ ήρθε όμως άμεσα. Με επιθετική άμυνα έβγαλε εκτός ρυθμού την αντίπαλό της και με ηγέτη στην επίθεση τον Ντατόμε, απάντησε με ένα 29-15 στο δεύτερο δεκάλεπτο για το 45-36 της ανάπαυλας.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Τούρκοι συνέχισαν  να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην επίθεση, με τον Μάρκο Γκούντουριτς να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ντατόμε όσον αφορά το σκοράρισμα.

Οι Ισραηλινοί ήταν άστοχοι και γενικότερα δεν μπορούσαν να περιορίσουν τους γηπεδούχους. Ετσι η ομάδα του Ζοτς παγίωσε μια διψήφια διαφορά, που άγγιξε ακόμη και την 20άρα (72-51), ενώ 2 λεπτά πριν το τέλος το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 84-69.

Στο 13-14 έπεσε η Μακάμπι που δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να προκριθεί στα πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 45-36, 74-56, 87-73

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ