Άλμπα – Μπάγερν 69-82 – Πήρε το γερμανικό ντέρμπι η Μπάγερν

Άλμπα – Μπάγερν 69-82 – Πήρε το γερμανικό ντέρμπι η Μπάγερν

Η Μπάγερν κατάφερε να επικρατήσει της Άλμπα με 82-69 μέσα στο Βερολίνο και έφτασε στην τρίτη της συνεχόμενη νίκη στην Euroleague.

Αφεντικό στη Γερμανία η Μπάγερν! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χίλιαρντ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ, η Μπάγερν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Βερολίνο και να επικρατήσει με 82-69, ανεβαίνοντας έτσι στο 3-5!

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλο το παιχνίδι, ώσπου οι Βαυαροί πάτησαν το… γκάζι στην τέταρτη περίοδο και βρήκαν περισσότερες λύσεις, φτιάχνοντας έτσι μία διαφορά την οποία κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι και το φινάλε και να φτάσουν έτσι στην πολύ σημαντική νίκη.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Λο που είχε 23 πόντους, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν αρκετός για την Άλμπα που έπεσε στο 2-5…

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τον ίδιο ρυθμό και πήγαιναν… πόντο-πόντο σε σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ο Λο έδινε μικρό προβάδισμα στην Άλμπα, ο Χίλιαρντ απαντούσε και άλλαζε τα δεδομένα, με το σκορ στο ημίχρονο να γράφει 36-37.

Ακριβώς ίδιο ήταν το σκηνικό και στην τρίτη περίοδο όπου δεν άλλαξαν πολλά. Οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια απόδοση και πήγαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με την Μπάγερν να έχει το προβάδισμα (57-55).

Στο τέλος ωστόσο μίλησε ο Χίλιαρντ. Ο παίκτης της Μπάγερν φώναξε «παρών» στα δύσκολα, καθάρισε το ματς και έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Βαυαρούς που έφτασαν στο 3-5 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ