Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας 79-62

Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας 79-62

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας με σκορ 79-62 του Ερυθρού Αστέρα, με τους Ιταλούς να πιάνουν κορυφή φτάνοντας την Μπαρτσελόνα.

Η Αρμάνι Μιλάνο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και κάνοντας ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, νίκησε με σκορ 79-62, πιάνοντας τους Καταλανούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Ιταλοί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στη διάρκεια του ματς, επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό τους και εν τέλει πήραν μια εύκολη νίκη, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση.

Από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ξεχώρισαν ο Σαβόν Σιλντς με 16 πόντους, ενώ 14 είχε ο Ντεβόν Χολ, με τον Κώστα Μήτογλου να μετρά 11 πόντους. Στο άλλο στρατόπεδο ο Λούκα Μίτροβιτς είχε 17 πόντους και 13 ο Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Η Αρμάνι ξεκίνησε φουριόζα την αναμέτρηση, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βάζοντας μεγάλα προβήματα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Ιταλούς να τρέχουν ένα επιμέρους 24-6 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι Σέρβοι ισορρόπησαν το ματς, βρίσκοντας αρχικά ρυθμό επιθετικά και κατάφεραν να πλησιάσουν κάπως, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -16 (43-27).

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς προσπαθούσαν να πλησιάσουν κι άλλο, όμως η Αρμάνι δεν τους επέτρεπε να πιστέψουν πως μπορεί να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είχε ψυχραιμία και κρατούσε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα.

Στο τέλος η Αρμάνι έκανε και διαχείριση δυνάμεων, καταφέρνοντας να πάρει μια αρκετά εύκολη νίκη που την φέρνει στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ