Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης 65-58

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης 65-58

H Ούνιξ επικράτησε με 65-58 της Ρεάλ στην Ρωσία και έκανε το 2/2 στην διαβολοβδομάδα, με τον Τόμας Ερτέλ να είναι ο μοιραίος παίκτης για την «βασίλισσα» στο τελευταία δευτερόλεπτα.

H Ούνικς επικράτησε με 65-58 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε μια σπουδαία νίκη με όπλο την άμυνα της και την έδρας της και έκανε το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα».

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, καθώς στο οποίο μπήκαν κάτι παραπάνω από 60 πόντους. Μοιραίος παίκτης για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Τόμας Ερτέλ που με δύο δικά του λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα χάρισε την νίκη στην Ούνικς. Θετικός ήταν και ο Μάριο Χεζόνια, κάθως πέτυχε 13 πόντους και είχε καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι.

O αγώνας

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και να έχουν από 5 λάθη και οι δύο. Μετά από 5 λεπτά αγώνα η Ούνικς ήταν μπροστά με 10-3 και το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 14-11.

Πολύ δυνατά μπήκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ούνικς και βρέθηκε για πρώτη φορά στο +10 21-11 με τρίποντο του Βοροντσέβιτς. Οι Ισπανοί βρήκαν λύσεις στο πρόσωπο του 17χρονου Χουάν Νούνιες, που στο ντεμπούτο στην διοργάνωση έδωσε πνοή στην ομάδα του. Από εκεί και πέραν υπήρχαν συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 35-34 υπέρ της Ούνικς.

Αντίστροφοι ήταν οι ρόλοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε η διαφορά στους +7 41-48. Η Ούνικς δεν παράτησε το παιχνίδι και με αρκετά καλή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να μειώσει στους δύο πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου και έκανε το σκορ 49-51.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι Στα πρώτα της 5′ το επιμέρους σκορ ήταν 6-4 55-55.  Ένα τρίποντο του Αμπάλντε «ξεκόλλησε» την Ρεάλ, με τους Κάνααν και Βοροντσέβιτς να βάζουν ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Περάσοβιτς. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ερτέλ με δύο τραγικά λάθη  χάρισε τέσσερις εύκολους πόντους σε Λορέντζο και Τζον Μπράουν 63-58 33 δεύτερα πριν το τέλος. Η Ούνικς με δύο βολές στο τέλος έκανε το 65-58 που ήταν και το τελικό σκορ και πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 35-34, 49-51, 65-58

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ