Αλιμπίγεβιτς : «Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη»

Αλιμπίγεβιτς : «Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, μετά τη λήξη του ματς και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην ανωτερότητα αλλά και τη δίψα των πράσινων για τη νίκη στο αποψινό ματς.

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις τέσσερις πιο δυνατές και αθλητικές ομάδες εξέφρασε ο κόουτς ωτων Σέρβων, αμέσως μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ήττα τους από τους πράσινους με 91-71.

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και τόνισε: «Πρώτα από όλα, θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή την έδρα, που έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Μας επηρέασε στο ξεκίνημα.

Πέραν του ξεκινήματος και 5-6 λεπτών στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν έχω να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη, για την κατάταξή του στο Top 8. Κατά την άποψή μου ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις τέσσερις πιο δυνατές και πιο αθλητικές ομάδες της Ευρωλίγκας».

Για τις απουσίες των Άντιτς – Ντάνγκουμπιτς είπε: «Έχω ήδη δηλώσει πως δεν θέλω να παραπονιέμαι όταν έχουμε απουσίες. Έχουμε 12 παίκτες, αλλά βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή έχουμε και σημαντικά πλέι οφ στο πρωτάθλημά μας. Αν κατακτήσουμε την λίγκα, θα είμαστε ξανά στην Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ