Παναθηναϊκός : «Τώρα κοιτάμε Μακάμπι» είπε ο Ρίβερς

Παναθηναϊκός : «Τώρα κοιτάμε Μακάμπι» είπε ο Ρίβερς

Μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μακάμπι, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Κέι Σι Ρίβερς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά, δεν θα πρέπει να μείνουν εκεί, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι με την Μακάμπι, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Κέι Σι Ρίβερς.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν εδώ και δύο προπονήσεις που προσπαθούμε να βγάλουμε όσα δείξαμε. Δεν γίνεται συχνά, αλλά είχαμε όλη τη συγκέντρωση στον Ερυθρό Αστέρα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι σε λιγότερες από 48 ώρες.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην Μακάμπι.Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα και το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε είναι ο δικός μας εαυτός».

Για τα πλέι οφ: «Υπάρχουν ομάδες που διαλέγουν αντιπάλους, όμως κάθε ομάδα έχει τιμή. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για το καλό της ομάδας».

Για την ενέργεια του Παναθηναϊκού ενόψει συνέχειας: «Πρέπει να εστιάσουμε στην ενέργεια. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στο Τελ Αβίβ. Σίγουρα θα υπάρχουν κενά διαστήματα αλλά σημασία έχει το πώς τελειώνεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε κάθε φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ