Χαραλαμπίδης – «Δύσκολο βράδυ, ζητάμε συγγνώμη»

Χαραλαμπίδης – «Δύσκολο βράδυ, ζητάμε συγγνώμη»

Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Χαραλαμπίδης, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την τραγική εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη το βράδυ της Πέμπτης την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στην Euroleague, γνωρίζοντας τον διασυρμό 81-48 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Χαραλαμπίδης, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, κάνοντας λόγο για ένα πολύ δύσκολο βράδυ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:   

Για την ήττα: «Είναι δύσκολο βράδυ, αν μιλήσουμε για τακτική θα χάσουμε όλο το νόημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτή την εμφάνιση. Να κάνουμε μια ενδοσκόπηση να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να πάμε. Αν μείνουμε στο τακτικό κομμάτι θα χάσουμε την αίσθηση. Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε αμυντικά, ενώ εμείς όχι».

Για την έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού: «Είναι όλα μαζί. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και σκέψης. Είναι πολλά μαζί, πήγαν όλα στραβά».

Για τη συνέχεια των «πρασίνων»: «Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα και την ιστορία της. Πρέπει ταπεινά να σηκώσουμε κεφάλι. Έχει να κάνει με το αγωνιστικό με στάσεις και συμπεριφορές. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ