Καλάθης – Άλλο ένα επίτευγμα στην «πλούσια» καριέρα του (pic)

Καλάθης – Άλλο ένα επίτευγμα στην «πλούσια» καριέρα του (pic)

Ο Νικ Καλάθης ξεπέρασε τους 2.500 πόντους στην καριέρα του στην EuroLeague και έγινε ο 20ος παίκτης που φτάνει σε αυτή την επίδοση.

Ο Νικ Καλάθης έχει διαγράψει τη δική του πορεία στην EuroLeague, διάγοντας πλέον την δέκατη σεζόν του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ μπορεί να είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως ένας από τους κορυφαίους πασέρ στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει από το βάζει την μπάλα το καλάθι.

Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο τελείωσε με 9 πόντους (3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 0/2 βολές), επίδοση που ήταν αρκετή για να βάλει άλλο ένα «παράσημο» στη μεγάλη καριέρα. Ο Καλάθης ξεπέρασε τους 2.500 πόντους καριέρας, έχοντας πλέον 2.507 και έγινε ο 20ος που φτάνει σε μια τέτοια επίδοση. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 19η θέση της ιστορικής λίστας, έχοντας πέντε πόντους περισσότερους από τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχοντας περάσει τα προηγούμενα οχτώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague το 2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ