Σίνγκλετον – Έσπασε νέο ρεκόρ με 210 συνεχόμενες συμμετοχές

Σίνγκλετον – Έσπασε νέο ρεκόρ με 210 συνεχόμενες συμμετοχές

Στο παιχνίδι της Αναντολού Εφές με την Ζενίτ, ο Κρις Σίνγκλετον σημείωσε την 210η παρουσία του στη Euroleague και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές.

Μπορεί η Αναντολού Εφές να απογοητεύει στην φετινή Euroleague, αλλά στο εν εξελίξει παιχνίδι με τη Ζενίτ στην Κωνσταντινούπολη για την 8η αγωνιστική, ο Κρις Σίνγκλετον έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πλέον με 210 συνεχόμενες εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έσπασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ο Νίκος Ζήσης (209). Η πρώτη παρουσία του 31χρονου στη Euroleague ήταν με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2015-16 στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (16/10). Με τους Ρώσους κατέγραψε συνολικά 31 συμμετοχές, ενώ με το «τριφύλλι» στην συνέχεια έπαιξε σε 67 ματς.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 35 ματς με την Μπαρτσελόνα ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Εφές στην διοργάνωση (76 παιχνίδια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ