Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 69-87 – «Άλωσε» τη Βασκονία η Μακάμπι

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 69-87 – «Άλωσε» τη Βασκονία η Μακάμπι

Πραγματοποιώντας άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της Μπασκόνια με σκορ 87-69 και συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις στη Euroleague, πετυχαίνοντας την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη.

Ήταν να μη βρει ρυθμό! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει βρει τον εαυτό της έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, πετυχαίνοντας την πέμπτη σερί της νίκη στη φετινή Euroleague, μετά την επικράτησή της κόντρα στη Μπασκόνια εκτός έδρας με σκορ 87-69.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν αντιμετώπισε σχεδόν σε κανένα σημείο προβλήματα (αν εξαιρέσουμε την αρχή της δεύτερης περιόδου) και έτσι κατάφερε να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα που την ανεβάζει στο 6-2. Σε αντίθεση με τους Βάσκους που έδειξαν ξανά πως δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ τους.

Κορυφαίος για την «ομάδα του λαού» ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζέιλεν Ρέινολντς που πρόσθεσε άλλους 16. Από την άλλη πλευρά, 15 πόντους είχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, με τους Σιμόνε Φοντέκιο και Ματ Κοστέλο να έχουν από 13 έκαστος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μακάμπι ξεκίνησε αρκετά καλά, χτίζοντας μια μικρή διαφορά, την οποία και κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τα μέσα του πρώτου 20λεπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μπασκόνια βρήκε ρυθμό και τρέχοντας ένα μικρό σερί βρήκε τον τρόπο να πάρει τα ηνία. Όμως η «ομάδα του λαού» ισορρόπησε σχεδόν αμέσως και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 44-35.

Στην τρίτη περίοδο οι Βάσκοι πίεσαν προσπαθώντας να ροκανίσουν τη διαφορά, όμως οι Ισραηλινοί είχαν τις απαραίτητες λύσεις, κρατώντας σε ισορροπία το ματς, μην επιτρέποντας στο σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει κάτι περισσότερο. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τη Μακάμπι, που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, αποκτώντας μάλιστα και διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους, παίρνοντας έτσι άλλη μια μεγάλη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ