Λοτζέσκι: «Να παίξουμε σκληρή άμυνα στο Τελ Αβίβ»

Λοτζέσκι: «Να παίξουμε σκληρή άμυνα στο Τελ Αβίβ»

Ο έλεγχος του ρυθμού και η άμυνα θα είναι τα κλειδιά για να φύγει ο Παναθηναϊκός με τη νίκη από το Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ματ Λοτζέσκι ψάχνει να βρει τον εαυτό του μετά τους δυο τραυματισμούς που είχε και στο Τελ Αβίβ αναμένεται να έχει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν σκληρή άμυνα και να ελέγξουν το ρυθμό.

«Νιώθω καλά, θέλω να βρω τον τρόπο να επιστρέψω πάλι στην ομάδα, για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω».

Για τον αγώνα με την Μακάμπι, που δεν αποκλείεται να παίζει τη… ζωή της και την είσοδό της στα πλέι οφ, σχολίασε: «Η Μακάμπι παίζει καλά στην επίθεση.

Πάντα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα. Στην επίθεση πρέπει να βάλουμε τα σουτ, τα τρίποντα είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά.

Θα είναι έτοιμοι, θα παίξουν σκληρά, θα παίζουν για τα πλέι οφ. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσουν επιθετικά και δυναμικά. Θα περιμένουν για την καλύτερή τους στιγμή.

Νομίζω πως θα είναι κλειδί να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε έξυπνοι όταν θα μπορέσουμε να τρέξουμε. Θα πρέπει να μην αφήσουμε τον κόσμο να μπει στο ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε λάθη και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ