Τι «απάντησε» ο Χεζόνια για το αν θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό

Τι «απάντησε» ο Χεζόνια για το αν θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό

O Mάριο Χεζόνια έδωσε την απάντησή του όσον αφορά το αν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Ούνιξ Καζάν (11/11, 21:00). Το tweet που... αγνοείται και η επιστροφή του στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν για την 9η αγωνιστική της EuroLeague (11/11, 21:00) και θα βρει απέναντί του έναν παλιό γνωστό. Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έδωσε μόνος του την «απάντηση» στο αν θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του. Είναι γνωστή, άλλωστε, η ιστορία «αγάπης» που έχει αναπτυχθεί από τον Κροάτη για το τριφύλλι, με τις δύο πλευρές να συνεργάζονται στα μέσα της περυσινής σεζόν. Ο Super Mario πραγματοποίησε το όνειρό του να φορέσει την πράσινη φανέλα, με το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να μετατρέπεται σε «καμίνι» για να τον υποδεχθεί.

Ωστόσο ό,τι αρχίζει με αγάπη, τελειώνει με πόνο. Το συμβόλαιο του 26χρονου με τον Παναθηναϊκό δεν ανανεώθηκε το καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μια αμοιβαία συμφωνία. Ο καιρός έχει περάσει πλέον και η άμμος έχει «καθίσει», με τον Χεζόνια να αγωνίζεται στην Ούνιξ. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι σίγουρα ιδιαίτερο για τον Κροάτη, ο οποίος θα δώσει κανονικά το παρών στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος φόργουορντ είχε πει στις 22 Ιουλίου, σε απάντηση σε φίλο του τριφυλλιού πως: «Δεν θέλω να κατηγορήσει κανένας την ομάδα. Κατηγορήστε εμένα, νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω και τώρα δεν μπορώ να επιλέξω με βάση την καρδιά μου. Δεν θα μπω ποτέ στην Ελλάδα με άλλη φανέλα και δεν θα παίξω ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Λίγους μήνες μετά όμως το συγκεκριμένο tweet αποτελεί παρελθόν από τον λογαριασμό ως μια απόδειξη πως θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του στον αγώνα με τους πράσινους. Παράλληλα, ο Χεζόνια βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με την αποστολή της Ούνιξ και έβαλε μια και καλή «τελεία» στα σενάρια που υπήρχαν γύρω από την συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για επαγγελματία παίκτη και δύσκολα θα μπορούσε να εφαρμόσει στην πράξη όσα έλεγε στο twitter, διότι θα έπρεπε να υπάρχουν και συνέπειες από το σύλλογο προς το πρόσωπό του.

Δείτε εδώ πως πλέον το συγκεκριμένο tweet δεν υφίσταται:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ