Παναθηναϊκός – Ούνιξ: «Τελικός» με… όπλο το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ούνιξ: «Τελικός» με… όπλο το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ την Ούνιξ και θέλει μόνο νίκη στην επιστροφή του Μάριο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες για Δημήτρη Πρίφτη και Μάριο Χεζόνια, αλλά και must win για τους πράσινους.

Το παιχνίδι αυτό μοιάζει και είναι το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής για το τριφύλλι, καθώς έχει την… ταμπέλα του «τελικού» και του «πρέπει» για το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που προπονούσε την περασμένη τετραετία και ο ίδιος οδήγησε πίσω στην Euroleague, ενώ ο Μάριο Χεζόνια από την άλλη θα κοντραριστεί με την αγαπημένη του ομάδα και τον σύλλογο που μέχρι πριν μερικούς μήνες δήλωνε ότι δεν θα αντιμετωπίζει ποτέ. Ειδικότερα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι αναζητούν την τρίτη τους νίκη, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει στο 100% την ελαφρά θλάση που τον ταλαιπωρεί, χθες έκανε ένα μέρος του προγράμματος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, η Ούνιξ ταξίδεψε στην Αθήνα δίχως προβλήματα και σε καλό μομέντουμ, ενώ μετρά τρεις νίκες στην Euroleague, όλες στο Καζάν, αναζητώντας το πρώτο της διπλό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), η Άνε Πάντερ (Γερμανία) και ο Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ