Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 93-67

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 93-67

Η Μπαρτσελόνα ήταν σε άλλο... επίπεδο και με μια καταπληκτική εμφάνιση διέλυσε την Μπασκόνια εντός έδρας με σκορ 93-67, πετυχαίνοντας την έβδομη φετινή της νίκη στη Euroleague.

Μια καταιγιστική Μπαρτσελόνα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπασκόνια την οποία και διέλυσε με σκορ 93-67 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 9η αγωνιστική της Euroleague, σημειώνοντας έτσι την έβδομη νίκη της στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρουσιάστηκαν έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, πιάνοντας από τον… λαιμό τους Βάσκους οι οποίοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανούν ανταγωνιστικοί και να δώσουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι, χάνοντας για πέμπτη φορά φέτος.

Κορυφαίος για τους Καταλανούς ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς που είχε 25 πόντους, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Νικολάς Λαπροβίτολα και Μπράντον Ντέιβις. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Στίβεν Ίνοκ με 24 πόντους και Ρόκας Γκιεντράιτις με 14.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική δείχνοντας από νωρίς πως δεν είχε όρεξη για αστεία, παίζοντας εξαιρετικά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, με την Μπασκόνια να δείχνει τα γνωστά προβλήματα στη δημιουργία που έχει παρουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια. Έτσι οι Καταλανοί κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 55-31.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι συνεχίζοντας να αυξάνουν τη διαφορά όσο περνούσε η ώρα, αφού το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «μπλαουγκράνα».

Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Μπαρτσελόνα να παίζει στο «ρελαντί», κάτι που εκμεταλλεύτηκε η βασική ομάδα για να μειώσει κάπως την έκταση της διαφορά, ώστε να έρθει το τελικό 93-67.

Τα δεκάλεπτα: 32-15, 55-31, 81-41, 93-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ