Τζόρτζεβιτς για την ιστορική ήττα της Φενέρ – «Εγώ ευθύνομαι για όλο αυτό, όχι οι παίκτες»

Τζόρτζεβιτς για την ιστορική ήττα της Φενέρ – «Εγώ ευθύνομαι για όλο αυτό, όχι οι παίκτες»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την ντροπιαστική ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Αρμάνι Μιλάνο (43-68) και το ιστορικό χαμηλό σκοράρισμα.

Την ευθύνη για την ντροπιαστική ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Αρμάνι Μιλάνο και το ιστορικό χαμηλό σκοράρισμα (43-68) έσπευσε να αναλάβει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Τι μπορείς να πεις ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι; Σίγουρα, η Αρμάνι ήταν πιο δυνατή, πιο επιθετική. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να βάλουμε καλάθι σε πολλές περιπτώσεις», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα που να έχει βάλει μόνο τρεις πόντους σε μία περίοδο και προφανώς είναι δικό μου το φταίξιμο. Το λέω αυτό προς την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε: εγώ ευθύνομαι για όλο αυτό, όχι οι παίκτες».

Τέλος, είπε: «Νομίζω πως έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά, αλλά κάτι μας έλειπε. Ίσως η μαχητικότητα ή η ένταση. Ήμασταν ένα βήμα πίσω και πρέπει να το σκεφτούμε αυτό για το μέλλον. Έχουμε ένα ματς σε δύο μέρες και οφείλουμε να ανεβάσουμε την ενέργειά μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ