Μεσίνα – «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καταπληκτική άμυνα που έπαιξαν»

Μεσίνα – «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καταπληκτική άμυνα που έπαιξαν»

Ο Έτορα Μέσινα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στον αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε με ένα εκκωφαντικό διπλό από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (68-43) και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague μετά από εννέα αγωνιστικές, έχοντας ρεκόρ 8-1.

Ο Έτορε Μεσίνα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έκαναν οι παίκτες του στον αμυντικό τομέα και μοίρασε συγχαρητήρια στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό που πιστεύω ότι ήταν ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ, πολύ καλά στο μισό μας γήπεδο. Ελέγχαμε τα ριμπάουντ και νομίζω ότι, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο, όταν γυρίσαμε λίγο υπερβολικά τη μπάλα, μοιράσαμε καλά τη μπάλα και όλοι συμμετείχαν και βρήκαμε τους σουτέρ μας. Είναι μια τεράστια νίκη γιατί μόλις κέρδισαν στη Μόσχα και αγωνίστηκαν μέχρι την τελευταία κατοχή με την Μπαρτσελόνα και δεν ήταν τυχεροί σε άλλα παιχνίδια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Φενέρμπαχτσε, τους οπαδούς της και τη νοοτροπία τους, οπότε είμαι περισσότερο από χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νοοτροπία τους».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ