Ιτούδης – «Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο»

Ιτούδης – «Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απόψε στις 22:00 και έδειξε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται βέβαια χρόνο, όπως είπε.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, για να παίξει με την Μπαρτσελόνα απόψε στις 22:00 για την 10η αγωνιστική της Euroleague, στην αρχή της «διαβολοβδομάδας» και ο Δημήτρης Ιτούδης ξέρει ότι η συγκεκριμένη αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους Ρώσους.

Ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο γνωρίζονται καλά, από όταν ο Λιθουανός αγωνιζόταν για λογαρισμό του Παναθηναϊκού κι εκείνος ήταν βοηθός του Ζοτς. Σε δηλώσεις του σχετικά με το ματς παραδέχθηκε ότι οι «Μπλαουγκράνα» έχουν μια ταυτότητα στο παιχνίδι τους και σημαντική «χημεία», αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα και τις ικανότητες των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει εδραιώσει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις και αυτό δεν γίνεται σε μία νύχτα. Είναι σημαντικό ότι δουλεύουμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ