ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμη το πρώτο φετινό διπλό του στην Ευρωλίγκα αφού και οι τρεις φετινές απώλειες (6-3) ήρθαν μακριά από το ΣΕΦ. Στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζενίτ, στην Αγία Πετρούπολη, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 84-78, αδυνατώντας να σταματήσουν τα μεγάλα ποσοστά ευστοχία της Ζενίτ σε δίποντα και τρίποντα. Ακολούθησε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ, για το πρωτάθλημα, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν με 86-68, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έπεται.

Η Αναντόλου Εφές προσπαθεί να συνέλθει μετά τα πρώτα κάκιστα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας σε νίκη (90-63) στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου, στο τελευταίο παιχνίδι. Με ρεκόρ 3-6 στη φετινή διοργάνωση, παραμένει όμως στη μέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για την Πόλη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεση του τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω κάκωσης. Αντίθετα, ο Κουίνσι Έισι που έχει κάνει λίγες προπονήσεις με τους Πειραιώτες, αφού αποκτήθηκε πρόσφατα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τετάρτης, στην Κωνσταντινούπολη.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας «Πρέπει να παίξουμε πάνω από τα στάνταρ μας»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 10η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεπεράσουν τα στάνταρ τους για να φύγουν με το διπλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Δεν συμφωνώ με τον διαχωρισμό εντός έδρας και εκτός έδρας. Απλώς έχει τύχει να παίξουμε με καλές ομάδες που παίξανε καλύτερα από εμάς», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, όταν σχολιάστηκε πως η ομάδα μέχρι στιγμής δείχνει να μην τα καταφέρνει μακριά από το σπίτι της. «Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ούτως ή άλλως. Δεν έχει να κάνει με το ότι παίζουμε έξω με την Εφές, έχει να κάνει ότι παίζουμε με αυτή την ομάδα που έχει πολύ ταλέντο, έχει έντεκα ξένους και καλό προπονητή. Είναι πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει να παίξουμε πάνω από τα στάνταρ μας αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Αναλύοντας το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας, τόνισε: «Αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς θα δει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώλίγκα σε πόντους από τους χειριστές της. Είναι μια ομάδα pick n roll κατά βάση, πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν τους περισσότερους πόντους ανά κατοχή από τους χειριστές τους, κάτι που σημαίνει Λάρκιν, Μίσιτς, Μπομπουά, Σίμον, όσοι τρέχουν τα pick n’ roll σκοράρουν πιο πολύ και φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο και στις νίκες και στις ήττες. Άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά εκεί».

Τέλος, για το ποια είναι η εικόνα που έχει σχηματίσει από το σύντομο χρονικό διάστημα που ο Κουίνσι Έισι έχει ενταχθεί στην ομάδα, είπε: «Είναι αυτή που περίμενα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτά που θέλουμε να μας δώσει, είμαι σίγουρος πως θα μας τα δώσει. Απλά θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί έχει πολλούς μήνες να παίξει παιχνίδι».

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μάρτιν – «Να παίξουμε σκληρή άμυνα κόντρα στην Εφές»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εξαρτάται από το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας. Είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης, έχουν ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Αν δεν κάνουμε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση θεωρώ πως θα είμαστε μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά Αμερικανός σέντερ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, να κάνουν πολλά σουτ και όπως είπα πριν θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να νιώσουν… άνετα, γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς».

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ