Ρέινολντς – «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ρέινολντς – «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Τζέιλεν Ρέινολντς μίλησε με καλά λόγια τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή αύριο στο ΣΕΦ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενείται αύριο (19/11, 21:00) στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Αμερικανό σέντερ των Ισραηλινών, Τζέιλεν Ρέινολντς να εφιστά την προσοχή των συμπαικτών του θεωρώντας πολύ ικανή ομάδα τους «Πειραιώτες».

«Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν καλοί στο τελευταίο ματς, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Θέλω να είμαι παντού, όπου με χρειάζεται η ομάδα μου, έτοιμος για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί ότι η «ομάδα του λαού» είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο μετρώντας 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια στη διοργάνωση και βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 7-3, με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προέρχονται από την βαριά ήττα στην Τουρκία κόντρα στην Εφές (88-69), να είναι 6οι στο 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ