Μπαρτζώκας – «Θίχτηκε ο εγωισμός μας»

Μπαρτζώκας – «Θίχτηκε ο εγωισμός μας»

Η ήττα από την Εφές έθιξε τον εγωισμό του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού και την άνετη νίκη επί της Εφές εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι είχε θιχτεί ο εγωισμός της ομάδας του μετά την ήττα από την Εφές και στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του από το ξεκίνημα.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Μετά την άσχημη ήττα από την Εφές, επιστρέψαμε. Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό. Στο 1ο δεκάλεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε άμυνα κι επίθεση. Δώσαμε τον τόνο από το ξεκίνημα πως μπήκαμε να πάρουμε το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και τον κόσμο. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι κι αξίζαμε τη νίκη».

Για τον Ντόρσεϊ και τη σύντομη συνομιλία που είχαν στην 3η περίοδο: «Του είπα βάλε δύο τρίποντα! (σ.σ. γέλια). Του είπα να αφήσει το παιχνίδι να έρθει πάνω του. Θα βρει ανοικτά σουτ όσο κυκλοφορούσαμε την μπάλα γρήγορα. Να μην πιέζεται να σκοράρει του είπα. Έκανε μια πολύ καλή ασίστ κι έβαλε κι άλλο ένα τρίποντο μετά».

Για το τρομερό πρώτο δεκάλεπτο: «Αμέσως μετά το χειρότερο δεκάλεπτο (σ.σ. με την Εφές), εμφανίστηκε το καλύτερο. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Θίχτηκε ο εγωισμός μας, ίσως ήμουν κι εγώ σκληρός με τους παίκτες μας στα αποδυτήρια. Χαίρομαι όταν μια ομάδα δείχνει εγωισμό και παίζει με υπερηφάνεια».

Για τον νέο ρόλο του ΜακΚίσικ: «Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά σε κάποιο άλλο ματς μπορεί να μην παίξει. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Παίζει λιγότερο, αλλά είναι περισσότερα τα ματς. Η ομάδα είναι χτισμένη λίγο διαφορετικά. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Κάτι που είπε ο Γουόκαπ και συμφωνώ: όποιος παίκτης έχει… μούτρα, δεν μπορεί να παίξει καλά στην Ευρωλίγκα. Αν δεν είσαι χαρούμενος δηλαδή με αυτό που κανείς, θα φανεί στην απόδοση. Του Σακίλ είναι σίγουρο πως είναι θετικό».

Τέλος είπε: «Θα αποφύγω την λογική ότι είμαστε καλοί εντός και κακοί εκτός. Κάποια στιγμή αυτή η θεωρία θα πάει στον βρόντο, όταν θα νικήσουμε εκτός και θα χάσουμε εντός. Ο κόσμος πλέον δίνει ώθηση στον γηπεδούχο, κάτι που δεν ίσχυε πέρσι. Αν δούμε τις νίκες των εντός έδρας ομάδων, είναι περισσότερες σε σχέση με πέρσι. Δεν πιστεύουμε ότι θα κυριαρχήσουμε στην Ευρωλίγκα, πρέπει να δουλέψουμε. Οι παίκτες πρέπει να αποδεχθούν τους ρόλους τους. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης να παίζει 30-32 λεπτά μέσο όρο. Κι εμένα το μυαλό μου σήμερα όταν κρίθηκε το παιχνίδι, πήγε στο επόμενο. Πρέπει σε αυτόν τον λιγότερο χρόνο, οι παίκτες να είναι αποτελεσματικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ