Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 60-80

Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 60-80

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Βιλερμπάν, καταφέρνοντας να πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 80-60 που τη φέρνει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βιλερμπάν, επικρατώντας των Γάλλων με σκορ 80-60 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Καταλανούς να ανεβαίνουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ως συγκάτοικο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθάρισαν ουσιαστικά την αναμέτρηση στην τρίτη περίοδο όπου έστειλαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στο σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νικολάς Λαπροβίτολα που τελείωσε το ματς με 25 πόντους (7/12 τρίποντα), ενώ πολύ καλός ήταν και ο Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Έλι Οκόμπο είχε 17, με το Κώστα Αντετοκούνμπο να μετρά 8 πόντους παίζοντας για 13′.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κλείνοντας τους χώρους προς τη ρακέτα και βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση. Στη συνέχεια οι Γάλλοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να πλησιάσουν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 28-31 υπέρ των Καταλανών.

Η τρίτη περίοδος ήταν εξαιρετική για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζοντας τρομερά στην επίθεση, και χτίζοντας έτσι μια καλή διαφορά, η οποία όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε όλο και περισσότερο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Μπλαουγκράνα δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και εν τέλει πήραν μια εύκολη νίκη που τους διατηρεί στην πρώτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ