Ουάιτ – «Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο γίγαντες της Ευρώπης»

Ουάιτ – «Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο γίγαντες της Ευρώπης»

Ο Άαρον Ουάιτ χαρακτήρισε ως δύο γίγαντες της Ευρώπης τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του από τη θητεία του στους πράσινους.

Ο Άαρον Ουάιτ πέρασε την περσινή σεζόν φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ φέτος αγωνίζεται στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην παλιά του ομάδα και η επιστροφή του στα παρκέ υπολογίζεται σε λίγους μήνες από τώρα.

Ο Ουάιτ εκμεταλλεύεται τον χρόνο του μακριά από την αγωνιστική δράση και έδωσε συνέντευξη στο MozzartSport, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τους οποίους χαρακτήρισε ως γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 29χρονος φόργουορντ:

«Δυστυχώς πέρσι δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Αλλά τα ντέρμπι έχουν πολλά κοινά. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο γίγαντες της Ευρώπης, ο κόσμος και στις δύο πλευρές είναι παθιασμένος. Ήταν ωραίο για εμένα που ήμουν… κομμάτι αυτής της αντιπαλότητας.

Το μόνο που με πείραξε, ήταν οι άδειες εξέδρες. Κανείς δεν ήρθε στα παιχνίδια, κανείς δεν έγραψε για σένα… Ήταν λίγο αποθαρρυντικό, γιατί έκανες τόση προσπάθεια, και στην πραγματικότητα φαίνεται ότι κανείς δεν νοιάζεται εκτός από την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο κόσμος πάντα ενδιαφέρεται για τα πάντα. Είναι όμορφο που μετά από ένα διάστημα αρχίζεις να το νιώθεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ