Παναθηναϊκός – Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στην Ζενίτ

Παναθηναϊκός – Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στην Ζενίτ

O Παναθηναϊκός μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ρίχνεται στην μάχη της Euroleague για τη 12η αγωνιστική κόντρα στην Ζενίτ με στόχο την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός τρεις ημέρες μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, απόψε στις 21:30 το βράδυ υποδέχεται την Ζενίτ για την 12η αγωνιστική της Εuroleague.

Οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Basket League έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν χαρακτήρα μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες στην Εuroleague και με πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Νέντοβιτς επικράτησαν με 81-76 του αιωνίου αντιπάλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στη Ζενίτ για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-9, ώστε να μπορέσει να αναρριχηθεί πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες για τον δύσκολο αγώνα απέναντι στη Ζενίτ.

Από την άλλη πλευρά η Ζενίτ βρίσκεται σε μία εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς που έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε στο 8-3. Την περασμένη εβδομάδα έκανε το «2 στα 2» στα εντός με Άλμπα (75-66) και Αρμάνι Μιλάνο (74-70).

Ο νυν τεχνικός τη Ζενίτ και πρώην του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ, έχει να διαχειριστεί μόνο το ζήτημα του Ναπίερ, ο οποίος είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ