ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΕΝΙΤ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την… ελεύθερη πτώση στην Ευρωλίγκα, διατηρώντας ρεκόρ 2-9 σε 11 αγώνες, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας (76-69) από Ζαλγκίρις και Μπάγερν Μονάχου (81-78) την περασμένη εβδομάδα. Ακολούθησε, τη Δευτέρα, το ντέρμπι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι πράσινοι με μπροστάρη τον Νέντοβιτς έφτασε σε τεράστια νίκη (81-76) επί των ερυθρολεύκων. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα (Πέμπτη 25/11 στις 21:30).

Η Ζενίτ τα πηγαίνει περίφημα στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 8-3, μετρώντας μάλιστα πέντε διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Τελευταία «θύματά» της οι Άλμπα (75-66) και Ολίμπια Μιλάνο (74-70). Κορυφαίοι σε αυτές τις αναμετρήσεις οι Μάικι και Λόιντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming | Πρίφτης «Φαίνεται δειλά μια βελτίωση της ομάδας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, για το ματς με τη Ζενίτ, ενώ τόνισε πως διακρίνει βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ανεξάρτητα από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μία πρόοδος είναι δειλά φανερή από το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν, που δυστυχώς το χάσαμε όπως το χάσαμε αλλά εκεί είχαμε κάποια καλύτερα δείγματα και πιστεύω και ελπίζω να να το διατηρήσουμε αυτό και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια: «Είναι 3-4 παιχνίδια που τα έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες, άρα μικρά πραγματάκια που μας λείπουν πρέπει να τα βρούμε και να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Τώρα τι είναι αυτό.

Είναι 1-2 καλές άμυνες, είναι ένα σουτ, που πολλές φορές δεν το έχουμε, γιατί όταν το έχουμε είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι ένα σημαντικό ριμπάουντ που σε κάποια παιχνίδια το χάσαμε, όπως και με την Μπάγερν, όπως και με την Μπασκόνια είναι θέμα ριμπάουντ που χάσαμε αυτά τα δύο ματς. Νομίζω αυτό το λίγο έξτρα που χρειάζεται η ομάδα από τον καθένα».

Για τη Ζενίτ: «Πολύ οργανωμένη στο σετ παιχνίδι, διαβάζει πολύ καλά. Έχει καλή εκτέλεση και ταχύτητα στην εκτέλεση. Έχει χτυπήματα από διαφορετικά σημεία και δεν είναι εύκολο να την μαρκάρεις. Έχει πολλαπλούς τρόπους να σε χτυπήσει για να σουτ κάνει ζημιά, να δημιουργήσει ρήγματα και πλεονεκτήματα».

Για την άμυνα ζώνης: «Οτιδήποτε χρειαστεί για να μας κάνει να κερδίσουμε θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Σίγουρα η άμυνα ζώνης είναι κάτι που θέλει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Θα πρέπει ο αντίπαλος να επιτεθεί με διαφορετικό τρόπο από τον οποίο συνήθως επιτίθεται. Αφήνει αρκετά πράγματα η ζώνη για είμαι ειλικρινής. Είναι μία άμυνα ρίσκου. Συζητήσαμε τι πρέπει να κάνουμε και στα πλαίσια της ομάδας να την βοηθήσουμε να έχει καλύτερη τύχη την επικαλεστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming | Σαντ Ρος «Να εκμεταλλευτούμε την ψυχολογία που μας έδωσε η νίκη στο ντέρμπι»

Ο γκαρντ των «πράσινων» Σαντ Ρος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους Ρώσους, τονίζοντας πως θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ των πρασίνων:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που κάνει καλό στην ψυχολογία μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας έδωσε στην αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Και είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στην Euroleague».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Όσο περισσότερο μένουνε στην «comfort zone» στο παιχνίδι τόσο βλέπουμε ότι μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα ως τώρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι που μέχρι που μέχρι τώρα δεν κάναμε. Όσα περισσότερα δίνεις στην ομάδα, τόσο περισσότερο θα φανεί στην πορεία».

Για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα ως τώρα: «Έχουμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Και η Ζενίτ είναι μία πολύ καλή ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα. Δίνουμε στις άλλες ομάδες δεύτερες ευκαιρίες και πολλούς εύκολους πόντους και αυτό είναι κάτι που πληρώνουμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ