«Πόρτα» Μπερτομέου σε Μονακό, Βιλερμπάν

«Πόρτα» Μπερτομέου σε Μονακό, Βιλερμπάν

Μονακό και Βιλερμπάν έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Τζόρντι Μπερτομέου στο αίτημά τους για μετάθεση του μεταξύ τους αγώνα.

Η Μονακό θα υποδεχθεί τη Βιλερμπάν την Παρασκευή (26/11, 21:00) για την 12η αγωνιστική της Euroleague, παρά το κοινό αίτημα των δύο γαλλικών ομάδων να μεταφερθεί η μεταξύ τους αναμέτρησης για την περασμένη Τρίτη (23/11), λόγω των «παραθύρων» της Εθνικής Γαλλίας.

Η αρνητική απάντηση, μάλιστα, της διοργανώτριας αρχής προκάλεσε την οργή του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας, Ζαν Πιερ Σουτά, ο οποίος με δηλώσεις του στην «Equipe» επιτέθηκε στον Τζόρντι Μπερτομέου, απαιτώντας να γίνει γνωστό από ποιον πάρθηκε η εν λόγω απόφαση.

«Η απόφαση της Ευρωλίγκας να μην αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα μεταξύ των γαλλικών ομάδων είναι θλιβερή. Είναι τόσο δυσάρεστο. Και για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό; Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση; Ο τρόπος με τον οποίο διοικείται η Ευρωλίγκα, είναι θλιβερός, Ποιος διοικεί εκεί; Ο Τζόρντι Μπερτομέου; Κάποιος άλλος; Ποιος αρνήθηκε να μεταφέρει την ημερομηνία του αγώνα; Και γιατί; Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δυσάρεστη και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαν Πιερ Σουτά.

Με τη σειρά της η Euroleague σε επικοινωνία που είχε με γαλλική εφημερίδα, ανέφερε τα εξής:

«Κανένα σχόλιο. Δεν έχουμε μεταφέρει ποτέ την ημερομηνία ενός αγώνα. Αν το κάνουμε για μία αναμέτρηση, πρέπει να το κάνουμε για όλες. Το καλεντάρι είναι πάρα πολύ περίπλοκο που δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας τους άλλους».

Πάντως, υπάρχει έντονος εκνευρισμός στους δύο συλλόγους όπως και στη γαλλική Ομοσπονδία για αυτή την παράλογη απόφαση, εκφράζοντας την βεβαιότητά τους ότι πίσω από αυτήν κρύβεται ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ